Udtalelser

“Jeg elsker alle mine fotos. Jeg elsker, at Isabelle har fanget mig i en energi, der både er fyldt med sjov, spontanitet og dybe. 

Jeg har haft to fotosessioner med Isabelle. Begge gange har været skønne oplevelser. Meget forskellige – på en super fed måde.

Til vores første session talte vi meget og mens Isabelle spurgte ind til alt muligt om mig, slappede jeg mere og mere af foran kameraret og glemte det faktisk lidt. Jeg var i en periode, hvor jeg ikke følte mig godt tilpas i min krop, så da jeg så resultatet, var jeg sindsygt overasket! Jeg var mega lækker, og billederne fortalte på en eller anden måde rigtig meget om, hvem jeg er inden i.

Til session nr. 2 var der meget mindre snak. Vi viste begge, hvad vi skulle, og det kørte bare. Det var sjovt, og jeg nød rent faktisk at stå foran kameraret – Man kan ikke andet, når Isabelle står på den anden side.

Jeg føler mig meget set.”

– Sine Parez, Spirituel Healingsmentor & Uddannelsesleder

Gennem min photo session fik jeg noget, der ligger dybere, end ‘bare’ det at kunne lide mig selv. Det handler om hele forståelse af hvem jeg er, hvad jeg er, og hvorfor jeg er.

At stå foran et kamera har aldrig tiltrukket mig, og resultatet er som regel blevet noget, der ligner ‘gakkede gangarter’, bare som ansigtsudtryk i stedet for gangarter! Alligevel har jeg udfordret mig selv et par gange gennem de seneste 5-6 år med photo shoots og med blandede resultater.

Nu har jeg jo en virksomhed, og den skal gerne profileres på bedste vis, så det er ikke længere bare en ”hyggelig” udfordring, så efter at have gået om den varme grød længe faldt jeg over Isabelle Hjorth – Photographer på facebook.

Det var et enkelt foto hun havde taget, der gjorde mig nysgerrig, og efter lidt mere varm grød tog jeg endelig fat i Isabelle.

Isabelle og jeg havde en super dejlig formiddag i Frederiksberg Have, hvor Isabelle fik mig til at slappe af på bedste vis, og derfor fik klikket flere rigtige gode fotos af mig.

Den formiddag skete der en eller anden forandring inde i mig, en forandring i forhold til hvordan jeg opfatter mig selv, både kropsligt og som person. Da jeg modtog det første billede fra Isabelle nogle få dage efter så forstærkede det forandringen – jeg så på mig selv med nye øjne.

Jeg kom lige et spadestik dybere ind i kernen af mig den formiddag i Frederiksberg Have.

Tak Isabelle Hjorth fordi du hjalp mig med at kigge dybere ind i mig.”

– Marianne Nørregaard, Tankefeltterapeut, coach og mindfulness-instruktør

“Jeg er kisteglad for mine billeder, som løfter min forretning”. 

Jeg har fået utroligt mange komplimenter på billederne og bliver selv lidt blød om hjertet, når jeg ser billederne. Jeg kan se min egen skønhed og mine unikke udtryk. Det er ikke så tit, at jeg har det sådan, når jeg ser billeder af mig selv.

Det var en fest at få taget billeder, skønt at blive stylet, herligt og frydefuldt at lade sig rive med af Isabelles begejstring over, hvad hun så i mig.

Isabelle skaber en tryg og let ramme at være i, også selv om locationen er et hotel med masser af andre gæster.

Hun forstår at finde ind til dig og dit udtryk. Hun skaber rum til, at du bare skal være dig selv.

Jeg kan af hele hjertet anbefale Isabelle til andre, og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, at Isabelle tager billeder af mig!

Tusinde tak, smukke Isabelle!

– Annette Tzfanya, Yogainstruktør og rejseleder

Jeg elsker mine billeder taget af skønneste powerfulde Isabelle.

Blev helt rørt i hjertet, da jeg så billederne første gang. Jeg føler mig virkelig smuk og set på billederne.

Jeg er selvstændig og arbejder med min store passion: konkurrencehunde. Min hverdag omhandler derfor hunde, og jeg glemmer let mig selv, og hvordan jeg ser ud. Det var derfor virkeligt STORT og healende at have fokus på mig. At se mig selv i et andet lys.

Af hjertet TAK.”

-Lea Nor, Damarks førende hundetræner og Mentor

Min photo session har i den grad givet mig et selvkærligt boost.

Gode billeder kan man selvfølgeligt håbe på, men at fotosessionen gjorde, at jeg selv kunne se det smukke i mig selv, havde jeg ikke regnet med.

Igennem hele shootet følte jeg mig set og hjulpet. Der var en god udveksling mellem mine ønsker og Isabelles skarpe blik for sammensætning af tøj, smykker og location.

På den ene side er det nemt at skrive, at det var fantastisk at få de smukke billeder, og samtidig kan jeg ikke sætte ord på den følelse det gav at blive set på den måde.

Det er bare en overvældende følelse at se på de billeder, for jeg har ikke set mig selv sådan nogensinde før. Tak.”

-Andreah Augusta Luisa Søgaard, Upcoming iværksætter

Alle mine celler råbte HOLY FREAKING MOLY, da jeg fik mine fotos! 

Billederne er så smukke….

Jeg blev fuldkommen overstadig af glæde over fotos, der emmer af lethed, glød, sensualitet og skønhed. Og samtidig blev jeg stille målløs over Isabelles version af mig.

At blive fotograferet af Isabelle Hjorth, er som at lande i en omsluttende favn af kærlig guidens, gnistrende & smittende energi, rolig hjerterytme og intensdyb power.

Sessionen er en flydende perlerække af øjeblikke, hvor det underliggende fundament er intuitiv fornemmelse for skønhed og præcise valg af ord, som åbner dig og lander tryghed. Det er som at blive læst på de inderste linjer, båret af nænsom kyndighed og overøst med ordløs heppen.

Det er SÅ vildt at overgive sig til hendes univers, og jeg vil elske en tur mere.”

-Charlotte Sommerbøg, Spirituel Mentor

Der er en god kombination af profilfotos, begejstringsenergi og det mere rolige udtryk. Jeg er imponeret over, hvor godt Isabelle rammer dem alle og gør samtidigt gør billederne ’let tilgængelige’.

Du ved – så de ikke er opstyltede, og folk vil tænke, at det totalt er studiebilleder. De er SÅ fede! Og geniale til min målgruppe, der slår sig i tøjret, hvis det er for poleret, for brushet eller for opstyltet.

Lykken er at få det første billede i en fotoserie tilsendt – og det bare er lige i øjet. ELSKER det billede!

Jeg havde den skønneste dag i Botanisk Have med Isabelle Hjorth, som virkelig formåede at knipse mig på mine yndlingssteder.

Jeg er stadig helt forundret over, hvor let Isabelle fik det til at være BÅDE at gå henkastet op af en høj trappe OG smile og være koncentreret OG abstrahere fra voksende kø ved trappen og få køen til at hygge og grine, mens vi blev færdige. Dét er en kunst!

Jeg må sige, at jeg allerede nu ønsker mig et shoot mere senere på året samme sted, når det er lunere og ikke så blæsende – og kjolevejr. Det vil fedt med både vinter- og sommerbilleder.

– Stinemaria Mollie, Forfatter og udvikler af BodyBliss®

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg booker skønne Isabelle til at ‘forevige’ det unikke i min forretning, som er så svært at forklare i ord, men som stråler så stærkt via Isabelles billeder, at jeg allerede har fået flere forespørgelser om mit næste retreat fra folk, jeg slet ikke kender.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Isabelle skød de fineste fotos af mig i min dybeste essens, sammen med mine skønne kursister på mit sidste Helates retreat.

Det har længe været et ønske for mig at få noget foto dokumentation ‘in action’, og jeg er lykkelig og taknemmelig for, at det kunne lade sig gøre netop i denne magiske ramme, hvor Isabelle satte prikken over i’et ved at løfte viben op igennem loftet!

Jeg elsker Isabelles evne til at ’sætte scenen’ og få ikke bare mig, men også mine kursister, til at føle sig set i vores kerne under diverse Helates øvelser og samtidig stråle som gruppe.

Jeg var spændt på udfaldet, fordi jeg kender modstanden på at blive fotograferet i bevægelse fra tidligere. Men vi havde en fest! Tak for et magisk, healende og inspirerende photo shoot.

Jeg giver skønne Isabelle Hjorth mine varmeste anbefalinger for at være så meget mere end hende, der står bag kameraet <3 Isabelle er for alle der ønsker et personligt og professionelt løft i at blive set i deres unikke essens, deres power og i de gaver, de ønsker at dele med resten af verden."

-Elena Helina, Indehaver af Universal Body Solution

Isabelles overblik samt hendes begejstring over naturens indvirke på billederne skabte nogle smukke og kreative fotografier, som jeg er yderst tilfreds med og taknemmelig for.

Det var med lidt spænding i kroppen, en smule nervøsitet over ikke at kende resultatet og en god portion mod, at jeg, gravid i 8 måned, gik ind til Graviditets Photo Session med Isabelle.

Denne spænding og nervøsitet i kroppen forsvandt dog hurtigt, da jeg mærkede Isabelles meget professionelle og trygge person som bar mig igennem sessionen.

Jeg har tidligere fået taget billeder i studie, men vil klart anbefale andre at gøre brug af Isabelles evne til at udnytte naturens skønhed  – præcis i forhold til dit ønske og dine forventninger.

– Mie Maria Mulder, Gravid i 8. måned. 

“Jeg føler virkeligt, jeg nu med stolthed kan vise verden, hvem jeg er. Min essens er SÅ fint indfaget i de billeder!

Isabelle Hjorth var meget grundig i sit forarbejde, for at finde frem til hvem er jeg, og hvordan det skulle udtrykkes i mine fotos. Det gjorde at jeg følte mig tryg foran kameraet, en situation jeg normalt ikke befinder mig så godt i! Processen var sjov, og at se resultatet var bare en stor lettelse.”

– Ida Milton vesterdal, Cert. sexolog og relations & tilknytningsterapeut

“Jeg vil helt klart anbefale Isabelle Hjorth til andre, der vil have løftet deres brand/forretning og finde deres egen indre essens.

Jeg er bare så glad for mine fotos. Jeg er yderst tilfreds med det fine resultat og med hele fotosessionen.

Da Isabelle sendte mig mine første prøvebilleder, blev jeg meget rørt over at opdage en dyb tilfredshed med mig selv og mit udseende, som der har været lagt låg på siden barndom og tidlig ungdom. Det var meget glædeligt og følsomt for mig, at se de billeder.

Som leder på min egen yogaskole, har jeg påtaget mig et stort ansvar for aspiranter og elever, og har derved opbygget en kontanthed og styrke, som var tydelig på de tidligere fotos af mig selv. Med Isabelles fotos er både denne side, men også en mere blød og glad side af mig nærværende. De viser min essens og derved hele mig. Med det kan jeg tiltrække elever/aspiranter, der matcher det.

Tak Isabelle, for at bringe mine mange facetter og forskellige sider frem. Du er helt superb!”.

– Sally Tautoft , Misa Yoga

“Tusind tak for nogle fantastiske billeder og en dejlig oplevelse.”

Isabelle fik mig til at føle mig godt tilpas shootet. Jeg følte mig både set og rummet og kunne derfor slappe helt af. Dette ses tydeligt i billederne, som udstråler præcis det, jeg havde drømt om. Det var en dejlig formiddag med megen glæde, jeg var helt høj resten af dagen. Isabelle har mine varmeste anbefalinger.

 – Annette Dall, Mindfulness Instruktør

“Tak dejlige kvinde for at få mig længere ud i lyset og i min essens.”

Det har været et større energiskift end jeg havde forventet, at få manifesteret dine lækre essensfotos. Siden jeg skiftede min header ud med de nye fotos af mig, har kundeflowet været konstant og stigende. Selvom der har været sommerferie!

 – Elena Michelsen, Holistisk Kropsbehandler & Mentor 

Hvis du ønsker at blive set, og samtidig få nogle dejlige billeder af dig selv, kan jeg varmt anbefale Isabelle.

Isabelle havde valgt et fantastisk sted, som ‘talte til mig’. Det gav mig en fornemmelse af storhed, visdom og sammenhørighed med naturen, som smittede af på sessionen, og som jeg synes, Isabelle har formået at fange i billederne.”

 – Dorthe Eichen, Underviser

Jeg er rigtig glad for billederne, som jeg på en gang kan genkende mig selv i og samtidig kan se en side af mig selv, som jeg ikke før har set. Noget nyt. Det er meget bekræftende.

Alt er blevet håndteret kærligt og professionelt.

– Lorraine Warnock, Pædagogisk konsulent